Sälekaihtimien ja rullaverhon asennus sekä korjaus pääkaupunkiseudulla

Jos rullaverhosi tai sälekaihtimiesi jokin mekaaninen osa meni rikki, mutta verho on muuten hyvässä kunnossa, se kannattaa korjata! Me Kaihdintohtorilla pidennämme vanhojen verhojesi käyttöikää korjaamalla pikkuviat kuntoon. Autamme myös, kun tarvitset uudelle rullaverholle tai sälekaihtimille asentajaa. Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiä pääkaupunkiseudulla.

Kaihdintohtorin palvelut

Palveluihimme kuuluvat muunmuassa...

  • rullaverhon asennus ja kiinnitys
  • rullaverhon korjaus
  • rullaverhon mekanismin korjaus
  • sälekaihtimien asennus
  • sälekaihtimien korjaus
  • sälekaihtimen narujen korjaus

Meihin kannattaa aina ottaa yhteyttä ja kysyä lisää, ennen kuin olet viemässä kaihtimia kierrätykseen!

Kotitaloudet Kotitaloudet

Tarjoamme kaihtimien ja rullaverhojen mittaus-, asennus- ja korjauspalveluja kaikkiin koteihin. Tulemme paikan päälle katsomaan, mitä tuotteita ja palveluita tarvitset ja esitämme yhdessä kotiisi sopivimmat ratkaisut. Saat sälekaihtimien ja rullaverhon asennus- ja korjauspalveluista kotitalousvähennystä!

Yritykset Yritykset

Tarjoamme yrityksille samoja palveluita kuin kotitalouksille. Yrityksistä palvelemme taas niin pieniä kotitoimistoja kuin suuria liiketiloja. Tuotteistamme löytyvät ratkaisut niin suurille ikkunoille kuin esimerkiksi ulkoterasseille. Perinteisten sälekaihtimien ja rullaverhojen lisäksi saat meiltä mm. pystylamelliverhot, markiisit ja vekkiverhot.

Aliurakointi Aliurakointi

Teemme asennus- ja mittauspalveluita useille alan yrityksille aliurakointina. Niin aliurakoinnissa kuin muidenkin asiakkaidemme kanssa toimintamme keskiössä on rehellisyys ja luotettavuus – sen minkä lupaamme myös pidämme.

Tulemme aina paikan päälle korjaamaan kaihtimesi

Kun olet ottanut meihin yhteyttä, tulemme katsastamaan tilanteen aina paikan päälle. Myös uusien kaihtimien hankinnassa sinun ei tarvitse lähteä etsimään meitä, vaan me tulemme sinun luoksesi.

Asennamme ja korjaamme niin meiltä ostetut kuin muualta hankitut rullaverhot ja kaihtimet. Meiltä löytyvät aina myös varaosat perusrullaverhoihin ja -sälekaihtimiin, joten saamme hommat hoidettua nopeasti. Pääsemme paikalle tarvittaessa nopeallakin varoitusajalla.

Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous

Kun tarvitset sälekaihtimien tai rullaverhon asennusta tai korjausta, ota meihin yhteyttä! Me Kaihdintohtorilla kuljemme ympäri pääkaupunkiseutua korjaten ja asentaen kaihtimia, rullaverhoja ja muita aurinkosuojaratkaisuja. Palvelemme asiakkaitamme aina asiantuntevasti ja hymyssä suin.

Saat meiltä myös uudet laadukkaat kaihtimet ja muut aurinkosuojaverhot.

Katso yhteystietomme ja kysy lisää!