Tuotteet

[Sälekaihdin]

Sälekaihdin

Sälekaihdin on suosituin tapa estää auringonvalon pääsy huoneistoon. Sälekaihdin asennetaan useimmiten ikkunoiden väliin ja tällä tavalla voidaan estää lämmön siirtyminen huoneistoon. Sälekaihtimella voi myös uniikilla tavalla säädellä auringon läpäisyä.

[Rullaverho]

Rullaverho

Rullaverho on vanha ja hyvä tapa estää valon tuloa. Tällöin suojaava materiaali on kangas, joka kiertyy putken ympärille. Materiaaleina löytyy läpikuultava, pimentävä ja ns. screen-kangas. Screen-kankaassa on pieniä reikiä, joista maisema jää näkyviin. Screen- ja pimentävä kangas suojaavat erityisen hyvin lämmöltä.

[Puukaihdin]

Puukaihdin

Puukaihdin on hieno tapa sisustaa kodin ja toimiston huoneet. Puukaihtimella saadaan helposti tyylikästä ja näyttävää. Laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta puukaihdin on hyvin pitkäikäinen.

[Pystylamelli]

Pystylamelli

Pystylamelli on luokassaan ainutlaatuinen kun halutaan toimiva verho korkeaan tilaan. Pystylamellilla saadaan suojattua helposti useitakin metrejä korkea ikkuna.

[Vekkiverho]

Vekkiverho

Vekkiverho on tavallaan rullaverhon ja sälekaihtimen risteytys. Materiaaleina käytetään yleensä kangasta ja verho menee kauniisti nippuun. Vekkiverho, kuten myös sälekaihdin, voidaan asentaa myös ikkunan väliin.

[Markiisi]

Markiisi

Markiisi estää auringonvalon tulon huoneistoon, tekee terassistakin viihtyisän ja miellyttävän paikan nauttia kuumasta kesäpäivästä.