1x1 kuva

Tuotteet

Sälekaihtimet


Perinteiset alumiiniset sälekaihtimet asennetaan yleensä ikkunan väliin, mutta saat meiltä myös pintamallin, joka asennetaan ikkunan sisintä lasia vasten huoneen puolelle.

Rullaverhot


Pimennysrullaverho tehdään vahvasta kankaasta, joka kesähelteillä estää myös porottavan paahteen pääsyn huoneeseen ja pitää huoneen viileämpänä. Talvella taas pimentävä rullaverho leikkaa ikkunanraoista puskevan viiman ja estää vetoisuutta.

Pystylamellit


Pystylamelliverho on tyylikäs ja moderni vaihtoehto perinteisille sälekaihtimille. Pystylamelliverho toimii eleganttina osana sisustusta ja siivilöi valoa huoneeseen halutulla voimakkuudella.

Vekkiverhot


Vekkiverho suodattaa valon pehmeästi huoneeseen ja on ilmeeltään kevyt ja linjakas. Vekkiverho voidaan asentaa niin tavalliseen ikkunaan, lasioveen kuin kattoikkunaan. Vekkiverho tuo juuri sopivaa suojaa auringolta ja naapurien katseilta tekemättä huonetta liian pimeäksi.

Markiisit


Markiisi suojaa terassia kuumuudelta ja mahdollistaa sen käytön keskipäivän helteessäkin. Meiltä saat tyylikkäät terassimarkiisit, jotka istuvat kiinteistösi julkisivuun. Terassimarkiisimme valmistetaan laadukkaasta kankaasta, joka kestää haalistumatta pitkään.

Puusälekaihtimet


Puusälekaihtimilla saat luotua tilaan tyylikkään ajatonta tunnelmaa. Voit valita puusälekaihtimen sävyn ja materiaalin kotisi muiden puisten huonekalujen tai kiintokalusteiden mukaan, jolloin ne sopivat saumattomasti muuhun sisustukseen.

Ota yhteyttä!

Käytämme sivuilla evästeitä, jotta sivut toimisivat paremmin.